Forum www.philosophiaupjp2.fora.pl Strona Główna www.philosophiaupjp2.fora.pl
Forum Filozoficzne UPJP2
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy     GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

" Jan Phillips

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.philosophiaupjp2.fora.pl Strona Główna -> Filozofia UPJP2
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cheapbag214s




Dołączył: 27 Cze 2013
Posty: 19304
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

PostWysłany: Nie 9:53, 17 Lis 2013    Temat postu: " Jan Phillips

Dunkin' Donuts to introduce gluten-free sugar doughnut and muffin
CANTON, Ohio, June 20 () -- Dunkin' Donuts said Thursday it would introduce a gluten-free cinnamon sugar doughnut and a gluten-free blueberry muffin by the end of the year. "At Dunkin' Donuts, we recognize the importance of providing our guests with many options, including alternative choices for people with food and dietary restrictions," Michelle King, a spokeswoman for Dunkin' Brands, said in a statement."We understand that sensitivities to food ingredients such as gluten are a serious concern for certain guests,[url=http://www.pradaoutletuks.co.uk]prada shoes outlet[/url], so we plan to introduce a gluten-free cinnamon sugar donut and a gluten-free blueberry muffin that will be available as an option at participating Dunkin' Donuts restaurants."The new products are already for sale in a few Hartford, Conn., stores, Dunkin' Donuts said. Health officials estimate 1-in-135 people are thought to have celiac disease, but many more avoid gluten because they think it is healthier to do so. "It's great for celiac people to feel that they can go into a shop with everyone else and buy something," Jan Phillips, co-founder of the website Gluten Freedom Project, told the Los Angeles Times. "But on the other hand, someone with celiac disease does need to eat healthfully."Celiac disease is an immune reaction to eating gluten, a protein found in wheat, barley and rye. Eating gluten triggers an immune response in the small intestine and over time, this reaction produces inflammation that damages the small intestine's lining and prevents absorption of some nutrients.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.philosophiaupjp2.fora.pl Strona Główna -> Filozofia UPJP2 Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson (http://www.eddingschronicles.com). Stone textures by Patty Herford.
Regulamin